Get Adobe Flash player
Heros gordijnatelier

Heros gordijnatelier

Merelweg 7A 3762 TL Soest

Tel: 035-6011917

Mob: 06-52386812

Fax: 035-6029905

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
9:30 tot 17:30

Vrijdag: 9:30 t/m 13:00

Heros Gordijnatelier: Topkwaliteit heeft een naam!

SOEST – Voor veel mensen is de aankoop van nieuwe gordijnen en vitrage een bijzondere gebeurtenis. Gordijnen en vitrages zijn echte sfeermakers en zorgen voor extra gezelligheid en geborgenheid in huis. Om er maximaal van te genieten, is het belangrijk dat de gordijnen van uw dromen met de grootste zorg geconfectioneerd zijn, u kijkt er immers dagelijks tegenaan!
Hangen ze wel recht, zitten er geen vouwen in, loopt de belijning goed door, gaat het om een vaste plooi, vlinderplooi of triploplooi? Het vereist eersteklas vakmanschap om uw gordijnen en vitrage er perfect bij te laten hangen, het is een ambacht dat nog maar door weinigen beheerst wordt.

Henny Brand
Eén van die ambachtslieden is Henny Brand uit Soest, een vakvrouw die al sinds 1988 onder de naam Heros in de confectie-industrie werkzaam is, een kwaliteitsbegrip in Soest en verre omgeving. Henny Brand: “Voor het perfect maken en vermaken van gordijnen, vitrages en vouwgordijnen moet u echt bij ons zijn, U levert de stoffen en wij zorgen voor de rest. Naast de eerste klas service waarderen onze klanten de korte levertijden die tot de kortste in de branche behoren! Gerenommeerde bedrijven in de omgeving maar ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Ik heb geen overheadkosten en kan dus tegen zeer concurrerende tarieven werken.”

Gordijnen en vitrage
“Het gaat om de finishing touch, het is een ambachtelijk en secuur werkje. De mensen komen naar me toe omdat ze weten dat ik nog ouderwetse kwaliteit lever. Verkopers van Ikea, Kwantum of Nijhof sturen ook regelmatig klanten naar me toe, het is net een sneeuwbal, via mond op mondreclame breidt mijn klantenkring zich steeds meer uit. Het moet tegenwoordig steeds goedkoper. Zo laat Kwantum de gordijnen zelf in Polen maken maar je wilt dan niet weten hoe het eruit ziet, de kreukels en de vouwlijnen, alles zit er nog in. De mensen komen daar steeds meer van terug, en terecht. Bij mij worden de naden netjes gestreken, er zit nooit een vouwlijn in de vitrage en de zomen zijn natuurlijk ook gestreken. Dat is het grote verschil, ik ben een specialist op dat gebied en ken de fijne kneepjes om alles er perfect bij te laten uitzien.”

Modeatelier
Henny Brand: “Ik ben in 1988 aan de Nieuwstraat 13 in Soest begonnen met een eigen modeatelier onder de naam Heros, waarbij ik me in korte tijd ontwikkelde als een bekend en bijzonder modeatelier voor het maken, vermaken en repareren van kleding in alle soorten en maten voor dames, heren en kinderen. Ik vervaardigde voor gerenommeerde modezaken de meest uiteenlopende kleding. De ervaring die ik hierbij opdeed droeg ik ook over aan leerlingen van diverse Modescholen, o.a. Mibeon in Amersfoort.”

Gordijnatelier
“Toen ik op verzoek van woninginrichters Wasiel Steitner en Ben van Soest gordijnen en vitrage op maat ging maken, kwam er een omslagpunt. Ik vond dit zo leuk werk dat ik het kledingverhaal meer en meer links liet liggen en me ging specialiseren in het vervaardigen van gordijnen en vitrages op maat. Van de Nieuwstraat ben ik 16 jaar geleden verhuisd naar de Merelstraat 7A in Soest. Steeds meer bedrijven en particulieren weten me in deze economisch lastige tijd te vinden!”

Heros Gordijnatelier
Merelweg 7A
3762 TL Soest
tel: 035-6011917
Mob: 06-52386812
Fax: 035-6029905